glampingHet seizoen start per 1 april 2020.


GLAMPING

Een andere fantastische optie dan verblijven in een yurt is: Verblijven in een volledig ingerichte, gezellige grote tent, caravan of cabin op ons ecologisch opgezette, off grid, prachtige land.
Ook hierbij geldt dat je op een prachtige plek in onze olijven boomgaard terecht komt en dat je een plek helemaal voor jezelf hebt, met privacy, rust en stilte, midden in de natuur.

Er is een pyramide tent van 4 meter (2 personen) en een van 6 meter (4 personen) doorsnede, verder is er een ruime caravan-met voortent- om uit te kiezen.
Naast de gezellige, gemeenschappelijke keuken/eetruimte zijn de toiletten en douches te vinden. Ook is daar internet (sateliet) en electriciteit (zonnepanelen) beschikbaar. De caravan heeft zelf electriciteit en internet aangesloten.

 

De 4 meter tent kost 300 euro per week en 45 euro per dag per 2 personen (maximaal 4 personen).
De 6 meter tent kost 340 euro per week en 50 euro per dag per 2 personen (maximaal 6 personen).

De caravan kost 340 euro per week en 50 euro per dag voor 2 personen (maximaal 4 personen).

Per persoon extra: 7.50 per persoon per dag. Het minimum verblijf is 2 dagen.

Je kunt er een luxe welkomstpakket bijnemen (40 euro) waarin je allerlei lekkere verrasingen vind. Er kan bijvoorbeeld verse olijfolie inzitten, wijn, verse koffie, olijven, chocolade, lekkere hapjes, noem maar op. Dan hoef je in elk geval niet direct boodschappen te doen na aankomst.

Ontbijt voor alle of enkele dagen is ook te reserveren (10 euro per dag per persoon boven de 12 jaar, 5 euro voor kinderen onder de 12 jaar. Baby's onder de 2 jaar gratis). Deze optie horen wij graag vòòr 17 uur de dag ervoor.

Via bijvoorbeeld 'www.doyouspain.com' kun je goedkoop een auto huren.

Tussen 1 november en 1 april zijn de glamping tenten niet beschikbaar in verband met de winter. 

Neem contact op voor boeken, informatie en mogelijkheden.


Zend een email om beschikbaarheids informatie te ontvangen:

Note: Please fill out the fields marked with an asterisk.