Profound retreats 


Vanwege toenemende vraag hebben we besloten de verschillende volledig verzorgde retreats uit te breiden. Dank voor alle feedback en inbreng. Hieronder het nieuwe aanbod:


Er is keuze uit 5 verschillende soorten (all-in) retreats:
- Relatie retreats (v.a.€ 595,- voor 2 pers)
- Zwangerschaps retreats (v.a.€ 450,- pp)
- Gezinsretreats (v.a. €  695,-voor 4 pers) 

- Privé retreats (v.a.€ 450,- pp)
- Groeps retreats (v.a. € 695,-pp)
(hieronder meer info).


Deze retreats vinden plaats in Zuid Spanje. 
Houd er rekening mee dat dit zeer intensieve retreats zijn, waarin alles op veel verschillende (diepgaand) nivo's wordt aangepakt waardoor transformaties kunnen plaatsvinden.
Dit is het eerste jaar dat we deze retreats aanbieden. Voor reviews over mijn eerdere werk, volg deze link.


relatie retreat

Relaties gaan op en neer. Er zijn tijden van een goede klik en flow en tijden van veel irritatie naar elkaar. Dat wordt als redelijk normaal beschouwd, maar prettig is het niet. Het is mogelijk om de irritatietijden zelf te reguleren, in plaats van hieraan 'onderworpen' te lijken te zijn.  In deze 2 persoons, all-in retreat zul je leren 'hoe'.
Soms zijn deze irritaties zo groot dat je echt vastloopt met elkaar. Maar als je gemotiveerd bent om weer nader tot elkaar te komen, zal deze retreat je daarvoor de tools geven. 

De retreat duurt minimaal 4 dagen, de rest is zelf in te plannen: langer (ideaal is 1 week), welke data (bij beschikbaarheid), welke tijden de sessies vallen, etc. Vaak zijn er onderliggende patronen uit te pluizen. Het begrip van deze patronen -en de verandering hiervan- kost tijd. Inzichten en veranderingen beginnen meestal als puzzelstukjes in elkaar te vallen vanaf de 3e dag. 
Er zullen 'samen' sessies en 'individuele' sessies zijn. Een combinatie van technieken worden gebruikt en ook aangeleerd, zodat je er thuis mee verder kunt. 
Ik ben er erg op gericht om te zorgen dat je de tools en inzichten krijgt om je eigen leven te gaan leiden en ben geen voorstander van langdurige therapien en afhankelijkheid van therapeuten en dergelijke. In de tijd die we met z'n driëen doorbrengen werken we dus niet alleen aan inzicht verwerving en transformatie, maar ook aan het afleren van programma's die ervoor zorgen dat jij en je eigen waarheden en oplossingen van elkaar gescheiden blijven. Dit laatste is er vaak de oorzaak van dat mensen meteen na een retreat, therapie of healing, terug kunnen vallen in hun oude manieren. Om dat te voorkomen, is dit ook een groot onderdeel van de te besteden tijd.

Meer informatie over praktische zaken als prijzen, accommodatie en maaltijden.
Voor meer informatie, email ons. retreat@profoundretreats.com


zwangerschaps retreat

Als voormalig vroedvrouw/verloskundige word ik nog steeds met regelmaat gevraagd om hulp. Bijvoorbeeld om te kijken wat iemand belemmert een fijne zwangerschap te beleven, of  een autonome, vrije bevalling.  Dit, omdat ik met name poogde de zorg situatie in Nederland meer gericht te maken op autonomie van de cliënte en ook zelf bevallingen begeleidde volledig volgens wens van de cliënte (autonomie).
Om deze reden ben ik begonnen met het geven van zwangerschaps retreats. Deze kunnen zowel individueel of (bij voldoende animo) in groepsverband gedaan worden.
In deze retreats kun je zelf bepalen wat jij belangrijk vind om te transformeren, behandelen of aanleren. 

Bijvoorbeeld; contact maken met je ongeboren baby (op verschillende manieren) aanleren, het onder de loupe nemen van je interne programma's met betrekking tot bevallen en autonomie, het aanleren van meditatietechnieken en lessen in helderziendheid. Dit is allemaal mogelijk. Meer hierover via deze link. 

Meer informatie over praktische zaken als prijzen, accommodatie en maaltijden.
Voor meer informatie, email ons. retreat@profoundretreats.com


Gezinsretreat

Soms zijn er binnen het gezin moeilijke situaties, zoals;
- één van de kinderen lijkt altijd dwars te liggen en de hele sfeer te beïnvloeden, of;
- er is altijd strijd tussen één van de ouders en één van de kinderen,
- één of meerdere kinderen hebben een autisme gerelateerde aandoening wat het onderlinge contact bemoeilijkt,
- of vele andere situaties.
Altijd triggers genoeg binnen een gezinssituatie.

Als je de triggers binnen je gezin ziet, erkent , accepteert en transformeert, zullen al je relaties in je leven makkelijker lopen. Je zou zelfs kunnen stellen dat je overal je gezinsleden tegenkomt, in je relaties met anderen. Oude patronen blijven zich herhalen. 
De meeste patronen binnen je huidige gezin zullen dan ook hun oorsprong hebben in het gezin wat jij en/of je partner met je ouders had.  En het gezin wat je ouders met hun ouders hadden.
Tijd om het helder te krijgen? Om vastzittende patronen te zien, erkennen, accepteren en transformeren? Kom dan naar een gezins retreat (all-in, 4 pers). Afhankelijk van de situatie (en indien nodig of gevraagd) worden er meerdere personen uit ons eigen gezin ingezet om mee te doen.
We zullen ook werken aan het aanleren van bepaalde technieken die het makkelijker zullen maken om te voorkomen dat men na de retreat weer terugvalt in dezelfde situaties.
Afhankelijk van de leeftijd van de kinderen en de weersomstandigheden, hebben we fysieke activiteiten die we in zetten (pizza oven bouwen, pijl en boog leren schieten, etc) 
Deze retreats zijn zelf te plannen qua wanneer (bij beschikbaarheid), hoe lang (minimaal 4 dagen) en hoe vaak/wanneer sessies. 

Praktisch; accommodatie, prijzen en maaltijden.
Voor meer informatie, email ons. retreat@profoundretreats.com


bijkom-mini-prive-retreat

Er zijn momenten in je leven dat je je even terug wil trekken. Omdat er veel gebeurd is, je hoofd overloopt, je burned out bent en/of je vastloopt in je leven. Deze rustgevende mini-retreat (all-in, 1 pers) is aangepast op je vraag. Deze all-in retreats zijn van vrijdagavonden tot en met maandagochtenden.

De mogelijkheden zijn:

  • Het aanleren van meditatie, die je praktisch gezien in je leven elk moment kunt toepassen. 
  • Coaching (met gesprekken, thetahealing sessies, body work, volg deze link voor meer info.)
  • Stukjes vakantie die je kunt inplannen; een strandbezoek, een prachtige wandeling, we kunnen je in de juiste richting wijzen. 

Zelf in te delen dagen. Een voorbeeld: na de lunch is een geschikte tijd voor deze stukjes vakantie. Dan kunnen we s'ochtends en s'avonds sessies doen. De eerste sessie kan beginnen op vrijdagavond en de laatste sessie op maandagochtend. Afhankelijk van je wensen.

Meer informatie over praktische zaken als prijzen, accommodatie en maaltijden.
Voor meer informatie, email ons. retreat@profoundretreats.com