Counselling and more


Mijn grootste passie heeft altijd gelegen bij de begeleiding van zwangerschappen, bevallingen en de postnatale periode, als verloskundige en vroedvrouw. Met bijna 20 jaar ervaring hierin ben ik op een punt beland dat ik weet dat vrouwen dit ECHT helemaal zelf kunnen. Des te minder bemoeienis van buitenaf, des te krachtiger de ervaring, merkte ik.
Op dit moment is mijn passie veranderd naar het begeleiden van (toekomstige) ouders naar een zodanig zelfvertrouwen, een kracht en een 'zijn', dat er niemand meer bij de bevalling aanwezig hoeft te zijn. De mogelijkheid een werkelijk vrije, off grid bevalling te beleven.
Lees meer over zwangerschap en verder.
Meer over Tanja, via deze link.Een consult valt te boeken via deze site en vind plaats in Spanje. 

Voor een consult ruim ik 1.5 uur tijd in. Een consult kan op zichzelf staan, maar je kunt ook kiezen vaker langs te komen... 

 

Lees meer.

Het is mogelijk om per e-mail een of meerdere vragen te stellen en/of een tarotlegging te doen. Als je een recente foto van jezelf meestuurt, stel ik me op je af en geef antwoord van uit een helderziend/intuitief deel van mezelf. 

Lees  meer... 

In mijn vroegere werk als vroedvrouw heb ik 17 jaar lang kennis, ervaring en inzicht opgedaan.  Dit gaat niet verloren, ook al heb ik gekozen dit werk niet meer 'binnen het systeem' te doen. Dus mocht je mijn aanwezigheid of hulp....

Lees meer.... Met regelmaat kreeg ik te horen van clienten uit mijn tijd als vroedvrouw, dat ik 'hun relatie gered had', of dat hun relatie zoveel verbeterd was, simpelweg door de consulten tijdens de zwangerschap.

Natuurlijk 'kan' iemand de relatie van een ander niet 'redden'. Maar....

Lees meer...

Wil je ook helder leren zien? 

Het is vrij eenvoudig om te leren mediteren en om in je eigen lichaam en geest dingen te gaan 'zien' en zelf op te lossen. Individuele leer-sessies in mediteren, thetahealing en andere wijzen van probleemoplossing...

Lees meer....

Door mijn grote ervaring met groepswerk en individueel werk kan ik hulp bieden bij problemen binnen een bedrijf, organisatie of maatschap.

Lees meer...