counselling and more


CONSULT

EEN FACE-TO-FACE CONSULT IS ALLEEN MOGELIJK ALS JE LANGS KUNT KOMEN IN SPANJE.  
Voor een consult ruim ik 1 tot 2 uur tijd in. Een consult kan op zichzelf staan en niet meer herhaald (hoeven) worden voor je. Het kan ook zijn dat je kiest om vaker langs te komen.  
Tijdens een consult kunnen alle technieken aan bod komen (thetahealing, meditatie, intuitieve counselling, geweldloze communicatie, bodyscan, tarotlegging, homeopathie, astrologie. Meer hierover, volg deze link).

Het kan ook zijn dat je kiest voor 1 specifieke techniek of juist dat je je niet comfortabel voelt met sommige technieken.  
Als je me graag eerst gewoon spreekt via skype of whatsapp om mogelijkheden te onderzoeken, dan kan dat ook. 
Om een afspraak te maken, neem contact op. 
Een consult van 1 uur is 80 euro, tot een maximum van 120 euro, als de sessie uitloopt. Dit geldt voor alle consulten (relatie therapie, helderziendheid, zwangerschapsconsult).

 

MAIL SESSIE

Het is ook mogelijk per mail 1 of meerdere vragen te stellen (maximaal 3 vragen per consult).Als je een recente foto van jezelf meestuurt, stel ik me op je af en geef antwoord van uit een helderziend/intuitief deel van mezelf. Ik kan daarbij zowel intunen op een omstandigheid, een gebeurtenis, een vriend(in), familielid of kind, een overledene, als een lichaamskwaal.

Mocht ik meer informatie nodig hebben, dan stuur ik je zo snel mogelijk een email terug met een paar wedervragen. 

Binnen 24 uur ontvang je antwoord. 

Een andere optie is een tarotlegging, als antwoord op 1 vraag. Dat kan bijvoorbeeld een vraag zijn over een keuze die je moet maken tussen 2 mogelijke opties, waarvoor je meer informatie nodig hebt, of een overzicht van een situatie waarin je verkeert en waarheen deze situatie gaat leiden (op korte termijn). 

Ik stuur je dan een foto van de legging terug, met mijn uitleg erbij.  

Mijn mailadres is 'info@tanjasmeets.com'.
Voor het beantwoorden van 3 vragen reken ik 50 euro. 
Voor een tarotlegging reken ik 30 euro.
Voor een mix van beiden; 60 euro.

RELATIE THERAPIE

Ik kreeg vaak te horen van cliënten uit mijn tijd als vroedvrouw, dat ik 'hun relatie gered had'.

Natuurlijk 'kan' iemand de relatie van een ander niet 'redden'. Maar het is wel mogelijk, als beide partners gemotiveerd zijn, een heel stuk dichter bij elkaar te komen dan je misschien eerder voor mogelijk had gehouden.

Mocht je elkaar moeilijk kunnen bereiken of begrijpen of om een andere reden samen op consult willen komen, wees welkom.

Voor relatie therapie geldt hetzelfde als voor alle andere consulten. Ik gebruik een of meerdere technieken die van toepassing lijken. Onder deze link kun je hier meer over lezen.
Ik merk soms dat mensen zich ongemakkelijk voelen als ik mijn helderziendheid gebruik. Geef dit aan, want het kan ook zonder.

Geef het ook aan als je juist graag wil dat ik een bepaalde manier toepas of jullie aanleer.

 

 

HELDER-ZIEN

In deze individuele leer-sessies, komen mediteren, thetahealing en andere wijzen van probleemoplossing aan bod.

Het is vrij eenvoudig om te leren mediteren en om in je eigen lichaam en geest dingen te gaan 'zien' en zelf op te lossen. Helderziendheid is voor sommige mensen een 'aangeboren' gave (die soms verloren kan raken tijdens het leven) maar het kan ook ontwikkeld worden. Meditatie is een goed start om je helderziendheid te ontwikkelen of verder uit te breiden.

Deze leersessies duren 1,5 uur per sessie. Je kunt er voor kiezen om 1 sessie te nemen of meerdere. 

Na 3 individuele  sessies waarin je leert in je eigen lichaam te kijken, kun je overgaan naar het leren kijken bij anderen (bodyscan technieken) en het toepassen van andere technieken bij anderen in groepssessies. Je gaat dan op elkaar oefenen.

De groepssessies kun je pas boeken nadat je 3 individuele sessies van 1.5 uur hebt gedaan.

 

 

BUSINESS CONSULTANCY

Laatst zag ik de wanhopige vraag van iemand voorbij komen op facebook; 'wie is er nog GEEN business consultant?!' Er zijn inderdaad vele mensen die dit werk doen (of willen doen). Waarschijnlijk betekend dat dat dit werk dus nodig is? Dat er veel groepen, bedrijven, maatschappen, etc, niet helemaal (of helemaal niet) optimaal functioneren?

 

Hoe dan ook; ook ik reken me tot de groep mensen die dit werk verricht. Door mijn grote ervaring met groepswerk, probleemoplossing en individueel werk kan ik effectief hulp bieden bij problemen binnen een bedrijf, organisatie of maatschap.

 

Voor het daadwerkelijk helpen verhelderen en oplossen van een probleem binnen een bedrijf reken ik ongeveer een periode van 2 weken de tijd.  Over deze tijdsduur en de manier van aanpak kan ik meer informatie geven na een intake.
Voor ieder probleem is een andere oplossing. 

Soms is een teamvormende dag of dagen een optie, soms is het belangrijker de diepte in te gaan door bijvoorbeeld zowel individuele coaching als groepsgesprekken in te lassen.

 

Als teamvorming het enige doel is, is dat ook mogelijk. Dit kan 1-daags of meerdaags zijn. Afhankelijk van de behoefte.

Ik schakel hierbij anderen in vanwege hun specialisme (bijvoorbeeld een paardenfluisteraar, een creatief therapeut, een collega die gespecialiseerd is in geweldloze communicatie, etc).

 

Het is mogelijk dit op locatie van het bedrijf/het groeps huis/een gebouw in de buurt te doen, of op mijn locatie in Spanje.

 

De prijzen zijn afhankelijk van de wensen, voor meer informatie neem contact op.